VEJLEDNING DBUNET

DBU Bornholm vil hermed gerne informerer dig om brugen af DBU-Net i forbindelse med indberetninger og søgning af eget kampprogram.

For at kunne besøge DBU-Net, kræver det at du har en ”brugernavn” og en ”adgangskode”. Hvis du ikke allerede er indehaver af disse, kan du rekvirere dem gennem DBU Bornholm ved henvendelse til: info@dbubornholm.dk – med opgivelse af dommernavn og dommernummer.


Du kan som dommer bruge DBU-Net til følgende:

Redigerer personolysninger...
Indrapporterer fravær...
Indrapporterer tilgængelighed...
Se tidligere dømte kampe i sæsonen...
Se kommende kampprogram...
Indsende udvisningsskema...

Se herunder hvordan:

Du indtaster adressen http://dbunet.dk/Default.asp i browserens adresselinie...
 
 
Du vil nu komme til siden hvor du skal indtaste dit ”brugernavn” og ”adgangskode” 

Når du er logget ind vil du komme til følgende side:

Redigerer personoplysninger
Du skal klikke på "Mine oplysninger" og du vil komme til den side, hvor der er mulighed for at foretage ændringer i dine personlige data.

Indrapporterer fravær
Du skal klikke på "Fravær" og du vil komme til den side, hvor du kan informerer DBU Bornholms administration om evt. fravær.

OBS!!! Ønsker den enkelte at meddele fravær på en dato hvor der allerede er påsat en kamp
skal DBU Bornholms administration kontaktes.

Se kampprogram (alle tidl. og fremtidige kampe)
I forbindelse med søgning af eget kampprogram, skal du bruge linket ”Mit kampprogram”, som du finder øverst til højre, og du vil komme til den side, hvor du kan søge på alle de kampe den enkelte dommer har afviklet eller er påsat.

Udfyldning af udvisningsskema
Når du har søgt på den pågældende kamp du ønsker at indrapporterer fra, skal du klikke på det røde ikon der er indsat til højre for kampens data - og du vil herefter blive overført til en side, hvor dine data omkring udvisningen kan indsættes.

Du Skal udfylde felterne :
Afsender…
Vedr. udvisning af…
Klub…
Kampnr. - række - pulje…
Mellem - (hjemmehold & udehold)…
Spillet den…
Spillested…
Hvornår i kampen fandt udvisningen sted…

På den nederste del af skærmbillede – skal du udfylde hvilken type af forseelse der er begået i forbindelse med udvisningen.

Det er vigtigt at markere:
Type af forseelse…
Opgav spilleren navn på forlangende…
Var udviste spiller blevet provokeret…

Hvis du mener at der er væsentlige ting at nævne i forbindelse udvisningen, skal du udfylde feltet ” Evt. øvrige oplysninger”

 

OBS !!!
Visse browsere (det program du bruger til at besøge sider på internettet) af ældre dato, kan ikke gøre brug af DBU-Net, det er dog de færreste.
Skulle du være indehaver af en ældre browser, kan du ”Gratis” downloade en nyere version på internetadressen : http://www.microsoft.com/windows/ie/default.asp