Den tid der går, fra en person falder om, til den livreddende behandlinger starter, er altafgørende for, om personens liv kan reddes. Er I i stand til at hjælpe, hvis en spiller, frivillig, forælder, dommer eller tilskuer falder om i jeres klub?

Hjerteforeningen tilbyder et gratis hjerteredderkursus

Mange fodboldklubber har heldigvis allerede en hjertestarter, og hos Hjerteforeningen har I nu mulighed for at få et gratis hjerteredderkursus på 30 minutter. Hjerteforeningen tilbyder både onlinekurser med en instruktør og sender også gerne en instruktør ud til jeres klub for at undervise grupper på 5-15 deltagere. Læs mere om det på hjerteredder.dk. Efter gennemførsel af et sådant kursus er I sikre på, at I ved, hvordan I skal bruge hjertestarteren, hvis det en dag skulle blive nødvendigt.

Bestil et førstehjælpskursus til jeres klub

At kunne førstehjælp kan bruges i mange situationer, og mange mennesker har på et tidspunkt i deres liv taget et førstehjælpskursus. Men for mange ligger værktøjerne også langt væk, og måske ved man ikke, hvad man skal gøre, hvis uheldet er ude.

Som fodboldklub kan I købe et førstehjælpskursus til en stærkt nedsat pris på 2500 kr. – normalprisen er 5500 kr. Dette tilbud kan gives grundet støtte fra TrygFonden og findes i et begrænset antal. Derfor er køb af kurset efter først-til-mølle-princippet. Kurset afholdes af Røde Kors og tager fire timer at gennemføre. Kurset er for maks. 16 deltagere. Vi opfordrer til, at I inviterer fx jeres trænere og andre frivillige med på kurset, så I er sikre på, at de har værktøjerne til at hjælpe, hvis nogen skulle få brug for de

Hvis I gerne vil have et førstehjælpskursus i jeres klub, skal I sende en mail til DBU Sjælland, Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk