Tilmeldingen er nu åben til DBU’s landspokalturneringer for M+32 og M+40 hold. Så skal I have mulighed for at blive et nationalt pokalmesterskab rigere, så skal I tilmelde jeres hold inden fristen udløber den 7. august 2023.

Tilmelding sker som altid i KlubOffice.

Er dit hold automatisk overført?

Som udgangspunkt er alle hold, som var aktive i sidste sæsons landspokalturnering automatisk overført til den kommende 2023-24 sæsons pokalturnering.

Det er dog selvfølgelig også en mulighed at nytilmelde hold, hvis I ønsker at være med i kampen om den landsdækkende pokalturnering for M+32 eller M+40.

I kan tjekke om jeres hold er tilmeldt i KlubOffice. Det er også i KlubOffice, at I nytilmelder hold.

Nationale kampe og store oplevelser

Den nationale Landspokalturnering for M+32 og M+40 er en oplagt mulighed til at komme ud og spille nationale kampe og møde nye modstandere, som I ikke møder til dagligt i den ordinære turnering.

Kommer jeres hold rigtig langt i turneringen, så er der nemlig muligheder for at møde klubber fra andre dele af landet. I finalen er det nemlig Øst mod Vest.

Det er også i Landspokalturneringen for M+32 og M+40, at der er mulighed for at få helt unikke fodboldoplevelser. Der er nemlig gode muligheder for at møde tidligere divisionsprofiler, Superliga-spillere og sågar tidligere landsholdsspillere.

Praktisk info

  • Tilmeldingen til Landspokalturnering M+32 og M+40 er åben til og med den 7. august 2023.
  • Al tilmelding foregår gennem KlubOffice.
  • Hold der deltog i DBU’s Landspokalturnering M+32 og M+40 i 2022/23 sæsonen er automatisk tilmeldt.
  • Alle M+32 og M+40 hold kan tilmelde sig.

Yderligere spørgsmål kan rettes til

Thomas Til Hjemmeside 001
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)