DBU eFodbold-sæsonen

OBS! Da 2021 er et overgangsår afvikles eFodboldsæsonen lidt anderledes i år end beskrevet nedenfor. Se mere nederst på siden.

DBU eFodbold-sæsonen

DBU eFodbold-sæsonen er delt i fire faser:

 

Efodbold Sæsonen Ny

 

 • April-Oktober: Rekrutteringsstævner
  Lokalunionerne udbyder enkeltstævner, som man kan tilmelde sig løbende. Stævnerne er ikke en del af DBU eFodbold-turneringen. Her kan såvel eFodbold-hold fra fodboldklubber som andre eFodbold-hold tilmelde sig. Der udbydes stævner for U8-U12, U13-U16 og U17+.

 • November - Februar: Lokale puljer
  (start på den officielle DBU eFodbold-turnering)
  Lokalunionerne udbyder en lokal turnering, som spilles i stævneformat. Man tilmelder sig en samlet stævnerække, hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til de regionale finaler. Denne del ligner altså den model, som klubberne kender fra 2020. De lokale puljer er således det første step i DBU eFodbold-turneringen. I U8-U12-rækkerne spilles ikke med resultater og derfor er der ikke kvalifikation til regionale finaler. 

 • Midt marts: Regionale finaler og medaljestævne (U8-U12)
  Her dyster vinderne af de lokale stævnerækker om at blive regionsmestre og kvalificere sig til Danmarksmesterskaberne i DBU eFodbold, de såkaldte Grand Finals. For U8-U12 afvikles ikke regionale finaler men derimod afsluttende medaljestævner med fri tilmelding.

 • Slut marts: Grand Finals
  Her dyster de bedste hold fra de regionale finaler for U13-U16 og U17+ om retten til at kalde sig Danmarksmestre i DBU eFodbold.

DBU eFobold-sæsonen 2021

Da 2021 er et overgangsår, ser eFodbold-kalenderen lidt anderledes ud i år.

 • Marts-Maj:
  Der afvikles enkeltstævner for hhv. U8-12, U13-U16 og U17+.
  Sidste stævne for U8-U12 er et præmie-/medaljestævne .
  Sidste stævne for U13-U16 og U17+ er afvikles som et lokalmesterskab over to weekender.
  Tilmeldingsfristen er 14 dage før hver enkelt stævne. Kampprogrammerne udarbejdes løbende og værtsklubber udvælges blandt de tilmeldte hold.

 • September - Oktober:
  Der afvikles enkeltstævner for hhv. U8-12, U13-U16 og U17+.
  Tilmeldingsfristen er 14 dage før hver enkelt stævne. Kampprogrammerne udarbejdes løbende og værtsklubber udvælges blandt de tilmeldte hold.


I september åbner så tilmeldingen til DBU eFodbold-turneringen 2021/2022, der skydes i gang med de lokale puljer i november. Derfra kører eFodbold-sæsonen som beskrevet længere oppe på denne side.