Rejsens indhold

Opdateret d.07/08-2023

Her finder du alt information om rejseformer til og fra Bornholm for at spille turneringsfodbold. 

 Informationsbrev

Velkommen til fælles turneringen på Bornholm, der er et samarbejde mellem de 4. lokalunioner i øst Danmark.

DBU Bornholm vil som tidligere sørge for transport til og fra DGI Byen, København eller lufthavnen, og frem til spillested på øen.

I prisen er al transport fra DGI Byen/lufthavnen frem til spillested og retur inkluderet. Forplejning undervejs står for klubbens egen regning.

Vi fremsender relevant information til jer løbende, og billetterne vil i modtage ca. 10 dage før kamp afvikling.

Hvis I ønsker at få billetterne tilsendt direkte til jeres træner/ holdleder, bedes I informere os på mail turnering@dbubornholm.dk, så sender vi meget gerne billetterne til ham/ hende.

 

Kort om rejsende:

Der tilbydes 3 rejseformer, til og fra øen. De 2. variere efter antal af hold, og kamptidspunkt samt hvor mange antal hold der skal til og fra øen. Alle 3 rejseformer beskrives her:

Rejseform 1.

I skal med Kombardobussen eller Shuttlebussen (også Kombardo), afrejse tidspunkt og hvilken bus fremgår af tilsendte billet. Stoppestedet er placeret over for DGI byen i København, tæt på hovedbanegården.
Bussen kører via Øresundsbroen til Ystad, hvor Kombardobussen kører jer ombord på færgen, og af borde igen. Hvis I er med Shuttlebussen, stopper den ved færgeterminalen, og I skal gå ombord på færgen og gå af igen.

Når I ankommer til Bornholm, venter det lokale busselskab på jer. Jan Oles turistfart holder til venstre for terminalen (samme sted, som Kombardobussen holder). Følg skiltene. Selskabet kører jer til det respektive stadion for kamp afvikling. Den enkelte chauffør aftaler opsamlingstidspunkt med jer, i forhold til kampafvikling og færgetid. I skal retur med færgen kl.18:30. Skal I med Shuttlebussen, skal I gå ombord, og ellers kører Kombardo-bussen ombord på færgen og transporterer jer til København, og DGI Byen.

Det vil være muligt efter nærmere aftale, med DBU Bornholm at blive samlet op og sat af i Kastrup. Dette vil ske ved P-hus 10, Kastrup Lufthavn. Bussen kører ca. 10:30 (afhænger af trafikken fra DGI Byen). I skal kontakte os, hvis I ønsker denne mulighed.

Rejseform 2.

I skal afsted med Edelskov, som er vores samarbejdspartner på transport til og fra Ystad. Edelskov holder ved Ingerslevs gade, meget tæt på KBH. Hovedbanegård.  Deres chauffør er informeret om I skal med på rejsen, og der er således ingen billet som skal fremvises. I meddeler blot hvilken klub I kommer fra. Edelskov kører fra KBH: kl. 10:30. 

Edelskov kører via Øresundsbroen til Ystad, hvor bussen mødes med færgen til Bornholm.

Når I ankommer til Bornholm, venter det lokale busselskab på jer. Jan Oles turistfart holder til venstre for terminalen. Følg skiltene. Selskabet kører jer til det respektive stadion for kamp afvikling. Den enkelte chauffør aftaler opsamlingstidspunkt med jer, i forhold til kampafvikling og færgetid. I skal retur med færgen 18:30, og I bliver samlet op i Ystad hvor Edelskov venter på jer.  De transportere jer til København, nærmere betegnet Ingerslevs gade.

Det vil være muligt efter nærmere aftale, med DBU Bornholm at blive samlet op og sat af i Kastrup. Dette vil ske ved P-hus 10, Kastrup Lufthavn. I skal kontakte os, hvis I ønsker denne mulighed.

Rejseform 3

Enkelte klubber har efterspurgt muligheden for selv at stå for transport. Enten fordi man ønsker et minitræningsophold på øen, eller bare gerne vil være herre i eget hus.

DBU Bornholms bestyrelse har imødekommet ønsket, og hvis I ønsker den mulighed, er i velkommen til at kontakte os, turnering@dbubornholm.dk for nærmere aftale. Der ydes et tilskud til jeres rejse på 3500 kr. Der vil ikke indgå nogle ydelser fra DBU Bornholm og I står selv for al booking af billetter, transport osv.

Vi vil til gengæld meget gerne være behjælpelige med gode tips, til overnatningsmuligheder her på øen til en fornuftig pris og beliggenhed.  Kontakt Morten Blem, hvis I vil have flere informationer.

Skulle I have flere spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at kontakte DBU Bornholm, som vil være jer behjælpelig. Meget gerne pr. mail, blem@dbubornholm.dk 

På vores hjemmeside finder i priser, og regler for transit rejser samt Q & A.

Vi glæder os til jeres besøg på øen!