DBU Bredde uddanner årligt omkring 300 nye fodbolddommere. Derfor er DBU Bredde trukket i arbejdstøjet for at give de nyuddannede dommere de bedst mulige vilkår for at trives og præstere. Først blev dommergrundkursus-uddannelsen gjort hurtigere, billigere og mere praktisk anlagt, og nu vil de omkring 300 nye dommere, som vi årligt uddanner, også få en komplet dommerdragt fra Hummel som led i uddannelsen.

”Hver weekend bidrager de danske fodbolddommere med at få afviklet mange tusinde fodboldkampe. Derfor er det helt afgørende for fodbolden, at dommerne får de bedst mulige forhold for at kunne trives og præstere, og ved at inkludere en komplet dommerdragt, så vil dommeraspiranter allerede under deres tre uddannelseskampe kunne gå på banen som deres dommerkollegaer”, siger Bent Clausen, medlem af bestyrelsen i DBU Bredde.

Dømmer årligt over 100.000 kampe
På landsplan dømmer de i alt 3372 aktive fodbolddommere årligt 113.033 kampe fra børnekampe til Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen. Derfor glæder det Bent Clausen, at vi nu kan tilbyde dommeraspiranterne at gå på banen med stil.

”Det her er et af mange tiltag, vi har gjort for at gøre dommeruddannelsen mere attraktiv, så endnu flere får lyst til at dømme fodbold til glæde for børn, unge og ældre”, siger Bent Clausen.

Siden 2016 har det danske sportsbrand Hummel leveret tøj til landshold, fodboldskoler og lokalunioner. Det super gode samarbejde bygger DBU Bredde nu videre på, når Hummels ikoniske vinkler kommer til at pryde de nyuddannede dommere.

Har du selv mod på at forbedre CV’et, få en solid lederuddannelse og selv vælge dine arbejdstider kan du læse mere om dommeruddannelsen her eller tage kontakt til din lokalunion, som vil kunne besvare dine spørgsmål.

Dialogforum
DFU (Dansk Fodbolddommer Union) og DBU Bredde har nedsat et fælles dialogforum for at sikre et proaktivt og tæt samarbejde. I Dialogforum drøfter DFU og DBU Bredde forskellige emner, så vi sikrer et godt samarbejde på dommerområdet.

På et møde i dialogforum den 2. juli 2020 kunne DBU Bredde fortælle DFU, at dommeruddannelsen bliver endnu mere attraktiv, da dommeraspiranterne nu vil modtage en komplet dommerdragt fra Hummel som led i uddannelsen.