Grundet den aktuelle coronavirus-krise i Danmark har lokalunionerne i Østdanmark besluttet at udsætte afstemningerne om etablering af et nyt DBU Bredde Øst. De ekstraordinære delegeret- og repræsentantskabsmøder skulle alle have været afviklet i slutningen af april og starten af maj, men bliver nu udsat til et senere tidspunkt afhængigt af regeringens og myndighedernes udmeldinger.

Det betyder, at DBU Bornholm, DBU Lolland-Falster, DBU København og DBU Sjælland nu skal finde nye datoer for afstemningerne. Det ændrer dog ikke på, at dialogen med klubberne om en fusion af lokalunionerne i Østdanmark fortsætter, så snart regeringens og myndighedernes krav og anbefalinger igen gør det muligt. 

Klubberne skal stemme om et nyt DBU Bredde Øst i foråret 2020

Fakta

Klubberne i DBU Bornholm, DBU København, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland skal stemme om forslag til fusion af de fire lokalunioner inden for rammerne af en samlet reform af breddefodboldens organisationer, og DBU Breddes repræsentantskab skal stemme om en styrkelse af det nationale DBU Bredde. Desuden skal DBU’s repræsentantskab godkende deraf følgende ændringer i DBU’s love. Hvis der stemmes ja ved alle afstemninger, kan en reform træde i kraft pr. 1. januar 2021.

Læs mere her (link til siden ’Reform af DBU Bredde’)