Dansk fodbold står over for en række store forandringer på børneområdet, hvor der blandt andet skal udrulles en ny national strategi for børnefodbolden. Her får DBU Breddes nye nationale koordinator Jesper Jacobsen en afgørende rolle.

Jesper Jacobsen er 36 år, og kommer fra en stilling som sportslig leder i Kjøbenhavns Boldklubs ungdomsafdeling. Han skal sideløbende med den nye børnestrategi arbejde med andre store nationale projekter som ”Det Gode Fodboldmiljø” og børns sikkerhed i samarbejde med DIF og UEFA. Foruden opgaver for DBU Bredde skal Jesper Jacobsen også være med til at præge udviklingen i den københavnske børne- og ungdomsfodbold.

- Vi glæder os rigtig meget til at introducere Jesper Jacobsen. Jesper er i besiddelse af en omfattende viden om børnefodbolden fra både ind- og udland. Han har i 4-5 år arbejdet målrettet og strategisk med børnefodbolden i en af landets allerstørste fodboldklubber, og hos KB har Jesper fået en masse erfaring, som helt sikkert vil give ham en solid ballast i sit nye job, siger Jan Kristensen administrationschef i DBU København.

DBU København takker for den store interesse i forbindelse med jobopslaget.