Træning, kamp og aktiviteter 

Spillere, trænere og forældre. Mange mennesker kan på kort tid have været i direkte kontakt med en person i klubben, der er blevet testet positiv for coronavirus.   

I klubbens administrationssystem, KlubOffice, kan der nu sendes en besked til de personer, der har været i kontakt med en smittet ved fodboldaktiviteter de seneste 14 dage. Systemerne samler sammen, så ikke klubben skal finde frem til de mennesker, der har deltaget ved de samme kampe, træninger og aktiviteter. Der skal således blot indsættes en tekst til e-mailen. 

Du finder den nye funktion ved at gå ind på den enkelte spiller, træner eller holdleders profil i KlubOffice, og vælge fanen 'Statistik'. 

Covid 19 Billede KO Når man trykker på ’Send mail’ åbner en side, hvor de personer, der har været i kontakt med vedkommende, er indsat som modtagere. Desuden også kontaktpersoner/forældre for spillerne.

Funktionen er særligt nyttig, hvis holdene bruger KampKlar. Så medtager sammentællingen nemlig også træninger, aktiviteter og møder, hvor den pågældende har deltaget.

Foruden KampKlar-aktiviteter, er sammentællingen lavet ud fra de elektroniske holdkort, hvor personen optræder. Det gælder både holdkammerater - men også trænere og ledere, der fra efterårssæsonen også er kommet med på holdkortet. 

Besked til modstanderhold

KlubOffice samler altså medlemmer, trænere og ledere sammen, som en corona-smittet har været i kontakt med i klubben. Men på den anden banehalvdel står som bekendt også et modstanderhold. 

De kampe, hvor spilleren har været på holdkortet, kan søges frem fra arkivet på fanen ’Fodboldspiller’. Det gælder også for trænere og ledere via fanen ’Træner/holdkontakt’. På den enkelte kamp er der direkte link til kampinfo-siden på dbu.dk, hvor holdkortet fremgår for holdene.

Faner Covid I Kluboffice
Gå Til Kampnummer Corona

Så kan klubben vælge at kontakte modstanderholdets kontaktpersoner, der kan findes på det enkelte hold i rækken i Fodbold app’en, og på DBU- og lokalunionernes hjemmesider.  

Hold dig opdateret på fodboldens Corona-regler her.