"Ingen tilskuere" har Kulturministeriet sat som en af betingelserne for at genåbne idrætten med et udvidet forsamlingsloft på 50 personer. Muligheden for at være 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteter, herunder udøvere, trænere, dommere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere. Læs hele ordlyden i Kulturministeriets spørgsmål og svar-afsnit nederst på siden her.


Vi arbejder naturligvis for at få lempet flere restriktioner, men for nu er det myndighedernes vilkår for at kunne spille fodbold.

 

FÅ SVAR PÅ ALLE DINE SPØRGSMÅL OM TILSKUERE

Vi har udvidet hjemmesideafsnittet med spørgsmål og svar på corona-siden, således at "TILSKUERE" har fået et særskilt afsnit.

Her kan du bl.a. læse svaret, at det er tilladt for klubben at have et par corona-vejledere på anlægget i forbindelse med aktiviteter, da disse tæller med under officials. Derudover er det også klart, at forældrechauffører til kampe på udebane desværre heller ikke må være tilskuere, ligesom ingen andre må.

Få svar på mange flere spørgsmål i FAQ'en her under overskriften "TILSKUERE"

 

 

VÆRKTØJSKASSE: HVAD KAN I SOM KLUB GØRE?

 

KLUBBEN MÅ STILLE MED ET PAR CORONA-VEJLEDERE TIL AKTIVITETER

Som arrangørklub er det tilladt at stille med et par corona-vejledere til aktiviteter (de tæller som officials). De skal være let genkendelige eksempelvis ved at bære en gul vest eller lignende. Dermed kan disse personer vejlede og guide om bl.a. tilskuer-regler, så de aktive kan koncentrere sig om aktiviteten, mens alle corona-regler bliver overholdt.

 

SÆT PLAKATER OP VED STADION/ANLÆGGET

Det kan være nemmere at forklare tilskuerne, at de ikke må befinde sig på stadion lige nu, hvis I sætter plakater op, så tilskuerne selv kan se informationen, eller I lettere kan henvise til den faktuelle plakat.

Download og print plakaten her.

Ingentilskuere Plakat

 

GIV KLAR BESKED TIL TRÆNERE, SPILLERE, FORÆLDRE OG FANS

Det kan være svært at trænge igennem til alle i og omkring klubben med budskabet om, at tilskuere desværre ikke er tilladt endnu. Vi har forsøgt at hjælpe med at formulere nogle beskedskabeloner, som I som klub kan kommunikere videre til trænere, spillere, forældre og fans.

Find et ark med beskedskabeloner, som I kan kopiere frit til mails eller sociale medier

 

DEL INFORMATION PÅ SOCIALE MEDIER

Det kan være smart på forhånd at forventningsafstemme med folk i og omkring klubben, at tilskuere desværre ikke er tilladt endnu. Denne informationsgrafik kan deles på sociale medier, klubbens facebookside eller holdenes facebookgrupper.

Download infografikken her og del den på sociale medier.

Grafik Tilskuere 210311 (1)

 

TILSKUERE KAN STADIG FØLGE MED LIVE - HJEMMEFRA VIA FODBOLD APP'EN

Som klub kan du hjælpe tilskuerne med at følge med i kampene - på afstand. Hvis kampene livescores fra sidelinjen, kan tilskuerne følge med hjemmefra via notifikationer fra Fodbold app'en ved scoringer, udskiftninger, advarsler, halvlegsstilling, osv.

Du kan gøre det meget sjovere at være fodboldforælder, fan og frivillig ved at "tage bolden" og livescore, hvis du er én af de heldige, der har lov at være med på sidelinjen fx som holdleder.


> Guide: Sådan livescorer du en breddekamp
> Guide: Sådan følger du dit hold live hjemmefra