De seneste uger har Herrelandsholdet fascineret hele den danske befolkning med deres gejst og vindervilje krydret med flot spil til EM-slutrunden. I de kommende uger er det så op til alle Danmarks fodboldbørn at gøre dem kunsten efter, når DBU Fodboldskole starter.

Hjulmand og Søndergaard træner fodboldskolebørn
Mandag begynder sommerens mest travle uge for fodboldskolerne over hele landet, når 14.355 fodboldbørn løber ud på plænerne. Her bliver der rig mulighed for at efterligne Simon Kjær, Kasper Schmeichel og Pernille Harders driblinger, finter og tricks på grønsværen.

På fodboldskolerne i år vil nogle af øvelserne, som noget nyt, være skåret med inspiration fra Kasper Hjulmand og Lars Søndergaards træningsbøger. På den måde får børnene den samme træningsoplevelse som deres idoler på landsholdene.

Fodboldskolen er for alle børn
Selvom landsholdstræning nu er en del af fodboldskolerne, er substansen i DBU Fodboldskole stadig den samme: Det er fodbold for alle børn – for drenge og piger, små og store, begyndere og øvede. I år er godt 22.000 børn klar til en uge med fodbold og gode kammerater i deres sommerferie, og det glæder Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU:

”Fodboldskolerne er fællesskab, sammenhold og masser af fodbold og motion for fodboldglade børn. Det er positivt, at der år efter år bliver ved at være så mange drenge og piger, som vil bruge en uge af deres sommerferie med en bold ved fødderne. Det har pandemien heldigvis ikke rokket ved; fodboldskolernes popularitet består.”

Fakta og mere info
Børn og deres trænere må naturligvis ikke møde på DBU Fodboldskole, hvis de er COVID-19-positiv eller har symptomer på corona. DBU Fodboldskole afvikles i øvrigt efter de samme corona-retningslinjer, som mange kender fra hverdagen i fodboldklubben: Fodboldens Corona-regler (dbu.dk)

Det er stadig muligt at tilmelde sig fodboldskoler i ugerne 28-31.
Tilmeldingsfristerne er:

  • Uge 28 lukker onsdag den 30. juni kl. 11.00.
  • Uge 29 lukker onsdag den 7. juli kl. 11.00.
  • Uge 30 lukker onsdag den 14. juli kl. 11.00.
  • Uge 31 lukker onsdag den 21. juli kl. 11.00.