Lørdag den 26. juni 2021 - præcis 29 år efter Danmark vandt EM-trofæet - spiller vi 1/8-finale mod Wales på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00.

I kan vise kampen gratis på storskærm i klubben for jeres medlemmer, hvis I følger nedenstående retningslinjer som en del af Hele Danmarks Fodboldfest.

  • Der må max deltage 200 personer til jeres arrangement: Overskrider I 200 deltagere, gælder det som et "stort arrangement", og derved skal I betale for visning af kampene. (Dette er en retningslinje, der gælder i forbindelse med skærmarrangementer af denne slags. I forhold til corona-retningslinjer skal det indendørs forsamlingsforbud på 100 personer naturligvis overholdes til jeres arrangement, med mindre det foregår udendørs).
  • Arrangementet skal afholdes i egne lokaler (klubhuset) eller på jeres udendørs arealer: I må altså ikke flytte arrangementet til fx en restaurant eller bar.
  • Arrangementet må kun være for medlemmer og medlemmers familier: Der må altså ikke inviteres deltagere, som ikke har tilknytning til klubben.
  • Der må ikke tages entré: Arrangementet skal være gratis at deltage i.
  • Arrangementet må ikke være kommercielt; Det betyder, at I ikke må lave samarbejder, hvor sponsorere får synlighed til arrangementet og derved får reklame til jeres arrangement.
  • I skal som klub udfylde en formular, selvom det er gratis for jer at afholde arrangementet. Dette skal ske for, at Nent som rettighedshaver kan rapportere til UEFA, hvem der laver screeninger af kampene: Formularen findes her. Hvis I allerede har udfyldt formularen en gang i forbindelse med, at I har vist en af gruppekampene i klubben, behøver I ikke gøre det igen.

Kampen vises på DR 1. I skal selv sørge for at have udstyr (skærm osv.) til at vise kampen.

Da Nent er rettighedshaver, skal I skal markedsføre Viaplay, ved i tekst og tale i forbindelse med arrangementet at fortælle, at kampene vises i samarbejde med Viaplay. Der er konkrete vendinger, som skal bruges, når I taler om Viaplay. Disse vendinger får I, når Viaplay har bekræftet arrangementet, efter I har udfyldt formularen som omtales ovenfor.

 

 

Hele Danmarks Fodboldfest har kåret vindere i tre forskellige konkurrencer

Som optakt til og under gruppekampene har målet været at få fodboldfesten til at leve i fodboldklubber landet over. Der er blevet udsendt træningsøvelser med tre af landsholdsstjernerne, klubber har haft mulighed for at bestille pyntpakker, så deres klub kunne pyntes festligt op, og der har været opfordret til fællessang, for hvad skaber egentlig bedre fodboldstemning end en god fællessang? Nedenfor kan du se alle vinderne af konkurrencerne i Hele Danmarks Fodboldfest. De har alle fået valget mellem to præmier, nemlig en pølsevogn til klubbens næste arrangement eller 30 landsholdstrøjer til klubben. Tillykke til alle de seje vindere og tak til alle, der har deltaget.

 

Vindere af fællessangskonkurrencen

I forbindelse med gruppekampene har vi fundet to vindere af Hele Danmarks Fodboldfests fællessangskonkurrence. 

De første vindere blev B1973 fra Herlev med deres smukke og passionerede udgave af "Der er et yndigt land", og de andre vindere blev de seje børn fra Kildeparken Boldklub 1981 i Aalborg med omkvædet fra Re-Sepp-ten. Se de to vindere her:

Vindere af oppyntningskonkurrencen

Som en del af Hele Danmarks Fodboldfest kunne fodboldklubber i hele landet op mod slutrundens start bestille gratis merchandisepakker fyldt med pynt. Pynten skulle bruges til at skabe den helt rigtige EM-stemning i fodboldklubberne.

Se den flotte oppyntning i Virum-Sorgenfri Boldklub og FC Odense, som blev vinderne af konkurrencen her:

Lene Virum Sogenfri Virum-Sorgenfri BK
Torben Odense FC Odense

Vindere af 'Træn med landsholdet'

Andreas Skov Olsen, Martin Braithwaite og Kasper Dolberg lavede tricks og finter, som hele fodbold-Danmark kunne efterligne. Se dem her:

De seks seje vindere af 'Træn med landsholdet' kan ses her:

Ry Fodbold

Vorbasse BK

Sindal IF/BTI

BK Friheden

Skamby BK/KRFK

BK Rødovre

 

Mange tak til alle klubber og frivillige, der har gjort en stor indsats for at få EM-stemningen ud til hele fodbold-Danmark. Nu skal vi heppe, alt hvad vi kan, så vi kan få de danske drenge videre til kvartfinalen. Kom så Danmark!