EM i fodbold er en kæmpe begivenhed, og om en måneds tid løber den af stablen på dansk grund. Har I som klub lyst til at deltage i festen og få jeres medlemmer i den helt rette slutrundestemning?

Så har I muligheden for at bestille en gratis merchandisepakke med indhold, der kan pynte jeres klubhus i rødt og hvidt. Læs mere om indholdet i pakken, som I kan se et billede af ovenfor, og bestil klubpakken her

 

Deltag i konkurrencen om at blive landets bedst pyntede klub

Går I ’all in’ og pynter jeres klubhus bedst, sjovest eller mest kreativt, kan I enten vinde en pølsevogn til et kommende klubarrangement i 2021 eller 30 landsholdstrøjer til klubben.

Når I har modtaget jeres gratis merchandisepakke og pyntet jeres klub i stor stil, måske suppleret med hjemmelavet pynt, skal I tage et billede eller en video af det og uploade det her. Så deltager I i konkurrencen.

Det er muligt at deltage fra fredag den 4. juni til søndag den 13. juni, hvorefter vi finder en vinder blandt alle de deltagende klubber.

 

Vis Danmarks kampe for medlemmerne i klubben

I har mulighed for at samle folk til storskærmsarrangement i klubben, så I sammen kan heppe på de danske drenge, når de til sommer spiller de største kampe på dansk grund nogensinde. 

 

I skal selv sørge for at have en skærm til rådighed, som I kan vise kampen på. I kan vise kampen gratis, hvis særlige retningslinjer overholdes. Dem kan I læse mere om her.

 

I forhold til corona-restriktioner vil det gælde, at deltagerne skal sidde ned på faste pladser med minimum en meters afstand, og at kvadratmeterkrav skal overholdes i forhold til hvor mange medlemmer, I kan lave arrangementet for, hvis det foregår indendørs. Derudover vil der være krav om coronapas for deltagelse. Kravene til arrangementet vil faktisk være de samme krav, som biografer i denne tid skal leve op til.

 

Alle klubber – store som små – kan deltage, så vi håber, at I har lyst til at være med til at sprede EM-stemningen til hele Danmark!