2021 bliver startskuddet for det første europæiske UEFA græsrodsprogram for piger. Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste 2½ år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden.

Playmakers skaber fodboldmagi
Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historie-fortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke.  

Ny målgruppe
Playmakers anvender en ny og spændende træningstilgang, da målsætningen er at tiltrække nye piger til fodboldklubben, piger som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med fodbold. Partnerskabet mellem UEFA og Disney giver værtsklubberne nye redskaber til at skabe et bindeled mellem eventyr, leg, motion og venskaber.

34 værter i Danmark
Vi er stolte over den modtagelse Playmakers har fået fra de danske fodboldklubber. I december 2020 startede ansøgningsprocessen for værtskabet for Playmakers, både feedbacken og det store antal af ansøgninger, har været overvældende.

 

Vi er stolte over at præsentere de 34 værtsklubber i Danmark. Herunder kan du se værterne for Playmakers.

 

Sjælland

Albertslund IF Fodbold
Boldklubben Union
Dragør Boldklub
Helsingør IF
Boldklubben Hekla
Frederiksværk Fodbold Klub
Jernløse Boldklub 
Kastrup Boldklub
Køge Bk
Måløv Boldklub
Roskilde Boldklub 1906
Stenlille IF Fodbold
Valby Boldklub
Virum-Sorgenfri Boldklub
Værløse Boldklub
Ølstykke FC
DBU Lolland-Falster

Jylland 

FC Horsens    
FC Thy Piger     
Galten SF    
Hadsten SK/HOG Hinnerup    
IF Lyseng    
Randers Kommune     
Nr. Bjært Strandhuse IF    
Spjald IF    
Tarp Boldklub    
Team Viborg     
Vejle kommune     
Aalborg Freja     
Aars Idrætsklub    
DBU Jylland Region 1    
DBU Jylland Region 4    

Fyn

Dalum IF     

Bornholm 

DBU Bornholm     

 

'Playmakers' tilbyder piger i alderen 5 til 8 år...

  • ... en hidtil uset sportsoplevelse.
  • ... en sjov, varieret og frem for alt sikker introduktion til fodbold - gennem træning, spil og de spændende historier om Disney.
  • ... ikke kun pladsen til at være fysisk aktiv og holde sig i form, men også miljøet til at udvikle sig personligt, styrke selvtilliden, få erfaringer, finde venner for livet og en kærlighed til fodbold.
  • ... det bedste koncept, baseret på aktuelle forskningsresultater, der giver piger den maksimale indlæringseffekt og maksimal nydelse af fodbold.
Playmakers 3
Læs mere om Playmakers her