Fodbold kan spilles på græs, kunstgræs, grus, halgulv og selvfølgelig også på den digitale bane, hvor slaget om at kalde sig Danmarksmestre i DBU eFodbold skal udkæmpes.

Det hele starter med lokale stævner, hvorfra man kan kvalificere sig videre til regionale finaler og endeligt til Grand Finals, hvor vinderne kan hæve pokalen og bryste sig at titlen som danmarksmestre.

Efodbold Sæsonen Ny

Allerførste skridt er dog tilmelding til de lokale stævner, som nu er åbnet frem til og med 31. oktober. Hold tilmeldes via KlubOffice i menuen Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner.

Alle fodboldklubber der er medlem af en af DBU's lokalunioner kan tilmelde sig turneringen. Det gælder også selvom klubben ikke har en Gaming Arena.

Sådan spilles stævnerne
DBU eFodbold spilles som FIFA på PlayStation.

Alle stænner afvikles fysisk ude i en af de tilmeldte klubber. Her mødes holdene indbyrdes på kryds og tværs. Afviklingsstedet kendes derfor først, når tilmeldingen er lukket, men der tages så vidt muligt højde for geografi/køreafstande.

Et hold kan bestå af 2-6 spillere.

Der kan tilmeldes hold i rækkerne U13-U16 og U17+. Den yngste aldersgruppe i DBU eFodbold, U8-U12, spiller ikke med resultater og derfor kan der af naturlige årsager heller ikke spilles kvalifikationsstævner (se derfor bort fra denne aldersgruppe i filmen ovenfor). Til den yngste gruppe vil der i stedet løbende blive udbudt stævner.