Udover at dømme københavnsserie kampen mellem NB Bornholm og Hasle, har de stillet sig til rådighed for at uddele erfaringer og inspirere andre piger/kvinder til at tage fat på dommergerningen.

Sammen med vores egen Louise Mikkelsen, vil de før kampen holde et kort oplæg i Nexø boldklubs lokaler, og der vil være mulighed for at hører om nogle af deres oplevelser. Ligeledes vil der være mulighed for at stille spørgsmål til dommertrioen.

Ca. kl. 17:00 skal trioen til at gøre sig klar til aftenens kamp. Men er du pige/kvinde vil der være mulighed for en god gang fællestræning på Nexø stadion af små 40 min. varighed, ledet af Ø-pigernes træner Niklas Pedersen. Træningen afsluttes med en sandwich to go og lidt koldt at drikke.

Ca. kl. 18:00 vil der være gratis entre til KS-kampen for alle piger/kvinder som har deltaget i arrangementet.

Efter kampen vil det være muligt at mødes med dommertrioen, tjekke deres tekniske udstyr af, samt høre lidt om deres betragtninger omkring kampens forløb. Det foregår inde på opvisningsbanen.

Vi håber på en god opbakning, og at I vil lade jer inspirere af aftenens dommertrio. Der er så mange gode muligheder for piger/kvinder i dansk og international fodbold, så kom og lad dig inspirere.

Vi ses.

 

Kort om Frida Klarlund

Nuværende 1. divisions dommer for herre, kvindeliga dommer og international FIFA dommer

Kort om Fie Bruun

Dommer i højeste lokalserie i Jylland, men satser primært på LD karriere, og er for tiden international FIFA linjedommer.

Kort om Louise Mikkelsen

Dømmer KS herre, har tidligere været en del af talentdommergruppen i Danmark. Bosat på Bornholm.