Holdene repræsenterer både Fodbold for Hjertet, FC Prostata og Fodbold Fitness +60 hold og kommer fra Frederikssund (FIK), Skibby (SIK), Hundested (HIK), Vanløse (VIF) og Valby (BK Frem).  

Peter Krustrup har arbejdet med og forsket i Fodbold som Sundhedsfremme i 20 år og er leder af den internationale videnskabelige platform Football is Medicine. Han er tillige uddannet UEFA Pro-Licens træner og har været tilknyttet Kvindelandsholdet i fodbold i sammenlagt 6 år.  

Onsdag inviteres, i samarbejde med DBU Bornholm, til åben Fodbold Fitness-træning for alle på Bornholm på 60+ år i Rønne. Her vil de tilrejsende Fodbold Fitness-hold også deltage.  

Onsdagens åbne træning vil blive indledt af et møde kl. 10.30-11.00, hvor Peter Krustrup vil fortælle om Fodbold Fitness-konceptet, og effekterne af motionsfodbold på trivsel, fysisk form og sundhed. Fra kl. 11.00-12.15 er der så åben træning i Rønne på kunstgræsbanen. Alle er velkommen til at deltage i den teoretiske såvel som den praktiske del. 

Det er planen, at Fodbold Fitness Camp’en skal være en årligt tilbagevendende begivenhed på Bornholm, og næste år skal den afholdes fra onsdag d. 6. september til lørdag d. 9. september 2023. Det er ambitionen, at der næste år er op til 500 deltagere fra hele Danmark. 

Eventkonsulent Ulrich Ammundsen, der tidligere blandt andet har været Host City Manager for UEFA EURO 2020 i København, har bistået med sparring omkring det foreløbige koncept for Fodbold Fitness Camp 2022 på Bornholm, og for næste års planer om et udvidet koncept. 

For mere information - kontakt: 

Peter Krustrup, professor på Institut for Idræt og Biomekanik, SDU 
Tlf: 21161530 Mail: pkrustrup@health.sdu.dk 

Lars Albæk, formand DBU Bornholm 
Tlf: 21374847 Mail: laal@dbubornholm.dk