Vi håber du har løst til at deltage, og at vi sammen kan skabe gode rammer for alle fodbold glade børn & voksne på vores ø. Vi ønsker at alle udvalg så vidt muligt afspejler alle klubber på øen og alle køn.

Kort om –

Børn & Event – 0 -13 år.
Her er du en del af sikre bedste betingelser for et godt børneliv med fodbold alderen 0-13 år. i vores klubber. Du får også mulighed for at skabe sjove oplevelser for børn, og være en del af festen. Vi udvikler, skaber og afholder events som skaber glæde for børn og deres familier. Du bliver en del af det hele.
Kort sagt udvalget der skaber energi for børn og fodbolden på Bornholm, så send os dit navn hvis du er en kreativ sjæl med energi og holdninger.
Udvalget er understøttet af DBU Bornholms administration.
Uddannelse & Turnering
Brænder du for struktur, gode turneringer fra U14 til Masters uanset køn? Har du en holdning til uddannelse, inspiration og motivation af vores træner og ledere , så skal du sende dit navn til os.
Du får muligheden for at skabe retningen for Bornholmsk fodbold fra alderen 14 – 99 år.
Udvalget er understøttet af DBU Bornholms administration.
Dommerudvalg
Vil du skabe gode rammer for eksisterende dommere, rekruttere og fastholde nye dommere. Vil du sammen med DBU Bornholm udvikle alle sider af dommer universet ,så er det her du sender os dit navn.
Udvalget er understøttet af DBU Bornholms administration.
Disciplinærudvalg
Du læser gerne op på vores love & regler, så DU kan give DBU Bornholm faglig sparring når vi en sjældent gang imellem møder en disciplinærsag. Vi har ikke mange men dem vi har får du indflydelse på. Send os gerne dit navn. Udvalget er understøttet af DBU Bornholms administration.
Du bedes sende ”ansøgningen” til info@dbubornholm.dk og i emnefeltet skrive hvilket udvalg du ansøger, fx ”Ansøgning til DBU Bornholms Børn & Event udvalg”
• Kort beskrivelse af dig selv, og hvilket udvalg du søger
• Meget gerne hvorfor du gerne vil gøre en forskel for dette udvalgs arbejdsområde
• Beskrivelse af din interesse for fodbold
• Øvrige relevante forhold
Kender du andre som kunne være interesseret i at arbejde for Bornholmsk fodbold, så er DU meget velkommen til at videre sende denne mail eller give os information om et spændende emne
På vegne af
DBU Bornholms Bestyrelse