For første gang afvikles DM-turneringen i DBU eFodbold i et stævneformat i de indledende runder. Det betyder, at I har mulighed for at tilmelde hold til et eller flere af de stævner, der bliver afviklet i en klub i jeres område.

I den kommende tid spilles lokale stævner efter denne plan:

  • Øst for Storebælt: 28. januar
  • Fyn: 21. januar og 12. februar
  • Jylland: 4. februar

Stævnerne, som udbydes i rækkerne U8-U12, U13-U16 og U17+, spilles i fodboldklubs klublokale - hvilken vil afhænge af, hvilke klubber der har tilmeldt hold.

Fra hvert af stævnerne kan I kvalificere jer til de regionale finaler og derfra eventuelt videre til Grand Finals - de officielle DM-finaler.

Uanset om det er første gang, I skal prøve et eFodbold-stævne, eller om I er "eFodbold-hajer", venter der jeres hold nogle gode eFodbold-oplevelser sammen med andre eFodboldhold fra fodboldklubber nær jer. Til et stævne kan I kan nemlig se frem til 4-5 fede kampe (af ca. 30. min).

Det koster 100 kr. pr. hold at deltage i et stævne. Se:

Vi er klar med et gratis FIFA23-spil til de første 100 klubber, der tilmelder hold til årets turnering. 


Mere om turneringen

Vi spiller FIFA23, hvor der dystes 2 mod 2. Jeres hold kan bestå af 2-6 spillere. Det kræver blot to controllers ("joystick") at deltage - og dem har spillerne ofte selv.

I ventetiden mellem holdets kampe kan man følge de øvrige holds dueller. Der er derfor alle muligheder for at suge spændende FIFA-dyster til sig. 

Fra U8-U12 rækkerne kan man ikke kvalificere sig til de regionale finaler, da vi ikke spiller med resultater i børnerækkerne.

Se mere om turneringen her:

Mere om DBU eFodbold

Se også mere om DBU eFodbold på nedenstående knap, hvor du kan finde svar på spørgsmål som:

- Kan vi få hjælp til eFodbold i klubben?

- Hvem kan spille med?

- Hvilke aktiviteter under DBU eFodbold kan vi deltage i?

- Hvordan afvikles DBU ePokalen?

...og meget, meget mere.