’Hovedet, Kroppen, Klubben’ og Pigeraketten er to landsdækkende aktiviteter, som kommer rundt til fodboldklubber i hele landet i løbet af foråret, sommeren og efteråret – og de skal på tur igen i 2023. Derfor søges der lige nu både fuldtids- og deltidsinstruktører, som vil være med til at introducere børn og unge for både fodbold, leg og det fantastiske foreningsliv.

Der søges i alt 2 fuldtidsinstruktører og 5 deltidsinstruktører.

Ansøgningsfrist er 10. februar 2023 og samtaler forventes afholdt i uge 8.

Energi og erfaring fra foreningslivet er et plus

Til både stillingerne som fuldtidsinstruktør og deltidsinstruktør kigges der særligt på, om du har erfaring fra foreningslivet og at du har både lysten og modet til at være med til at introducere børn og unge til foreningslivets mange facetter.

Derudover søger vi personer, som er udadvendte og er gode til at omgås og inspirere både børn og frivillige i forbindelse med afholdelse af aktiviteter. Desuden skal du være ansvarsbevidst, løsningsorienteret og være komfortabel med at tale foran en større gruppe mennesker.

Du skal have kørekort til personbil, da du skal køre materialer til afviklinger i en mindre varebil. Afviklingerne af både 'Pigeraketten’ og ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ er fordelt over et stort geografisk område, så du skal også være forberedt på til tider at køre længere distancer og udvise en vis fleksibilitet.

Læs mere om Pigeraketten og Hovedet, Kroppen, Klubben

For mere info om Hovedet, Kroppen, Klubben se:

For mere info om Pigeraketten se: