Vil jeres klub introducere fodbold for flere piger mellem 5-9 år og har I som klub måske også lyst til at få flere fodboldspillere på jeres pigehold? Så er Pigeraketten det helt rigtige fartøj til at nå i mål med den mission. Og nu har I mulighed for at afholde Pigeraketten i 2024 – for tilmeldingen er åben!

Pigeraketten er i mere end 25 år både lettet og landet over hele fodbolddanmark – altid med en mission om, at flere piger skal opdage glæden ved fodbolden. Både selve spillet, men særligt også det fantastiske fællesskab, som følger med. I 2024 har vi udviklet og forbedret konceptet, og vi glæder os til igen at affyre raketten i hele Danmark i det kommende år.

Ansøgningsfristen for at komme med i den første turplan er den 7. januar 2024.

Sidste år var Pigeraketten på besøg i rekordmange klubber, så I skal være hurtige med tilmeldingen, hvis I ønsker at få besøg af raketten i år. Ansøgninger sendt efter ansøgningsfristen risikerer nemlig at blive afslået grundet stor efterspørgsel.

Pigeraketten flyver igen i 2024 afsted både i foråret og i efteråret. Det er muligt at søge om datoer fra 12. april - 30. juni og igen fra 1. august - 8. september.

Godt Hjælper Billede Generationsberigelse Og Nærværd
2SC 3035

Derfor skal jeres klub afholde Pigeraketten

Pigeraketten er DBU’s populære fodboldaktivitet for alle 5-9-årige piger. Ombord på Pigeraketten får de deltagende piger mulighed for at flyve ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter. Hele vejen gennem Pigerakettens afvikling er leg og bevægelse i højsædet – men flere af øvelserne kan overføres til klubbens daglige træning.

Pigeraketten er således et godt aktivitetstiltag for klubber, der vil have flere 5-9-årige piger ind i klubben. Samtidig er det en oplagt mulighed for at sætte et ekstra fokus på pigefodbolden i lokalområdet og det gode arbejde, som I måske allerede gør for pigefodbold i klubben.

Som klub får I hjælp til afviklingen, da DBU stiller med en instruktør, der sammen med klubbens frivillige hjælpere sikrer, at I og pigerne får en fantastisk og inspirerende dag med Pigeraketten.

Har du spørgsmål? Så kontakt Pigeraketten

Hvis I har spørgsmål, så kan Pigerakettens sekretariat altid kontaktes på:

Telefon: 4647 3502

Email: Pigeraketten@dbu.dk