Hvem kører med hvem?

Der er stoledans foran klubhuset lørdag morgen, når holdet drager til udekamp. Hvordan skal de udtagede spillere fordeles i bilerne fra de forældre, der har meldt sig til at køre? Og hvem tager Martin og Michelle med på vejen?

Nu kan spillere og forældre selv klare fordelingen af pladser i bilerne forud for mødet på parkeringspladsen, direkte fra Fodbold appen.

Fordel pladserne på forhånd

Nogle kører direkte. Andre kommer med offentlig transport. Og nogen har lillesøster med i bilen. Det kan være svært for trænere og holdledere at holde styr på, om alle 14 udtagede spillere nu også kommer frem til udekampen i tide.

Med det nye kørselsoverblik i KampKlar bliver det fremover lettere at planlægge, hvem der kører med hvem, så trænerteamet kan koncentrere sig om taktikken til kampen.  

 

Sådan virker det

1. For at få muligheden, så skal en fra trænerteamet åbne for muligheden ’Pladsfordeling’ på aktiviteten – og vælge hvor mange pladser, der er brug for.

2. Spillere og forældre (kontaktpersoner) kan nu enten vælge en passager eller et lift under ’Opgaver’.

3. Trænerteamet kan løbende følge med i, hvor mange af de nødvendige pladser, der er blevet udfyldt.

Find vejledningen til trænere og holdledere her.  Og til spillere og forældre her

Kørselsoverblik Tre Screens Når der åbnes for pladsfordeling, så kan spillere og forældre selv fordele sig i bilerne - og trænerteamet bevare overblikket.

Bandespil mellem KampKlar og holdkortet 

Muligheden for at koordinere kørsel er ikke den eneste digitale tilføjelse til holdtasken i den nyeste udgave af Fodbold appen, hvor KampKlar hører hjemme.

Trænere, holdledere og holdkortindberettere kan nu også løbende fylde på holdkortet, efterhånden som spillerne bliver udtaget til holdet i KampKlar.

Den, der sidder med ansvaret for at få sat de rigtige navne på, vil således automatisk møde en venlig reminder, hvis der siden sidst er kommet nye udtagede deltagere på aktiviteten i KampKlar. Så man ikke glemmer at sætte spillere på holdkortet, der skal i kamp.

Se hvordan man får KampKlar og holdkortet til at spille sammen her.

Holdets system - også i vintersæsonen 

Lige som resten af fodbold-Danmark, så fortsætter KampKlar ufortrødent selvom temperaturerne og vejret bliver mindre fodboldvenligt.

Vinterbold-, futsal- og træningskampe bliver også afleveret ind i fodboldkalenderen helt automatisk. I disse dage modtager tusindvis af trænere og holdledere besked, når kampprogrammerne er klar.

Hele kampprogrammet, træningskampe og stævner kan klikkes i KampKlar fra Mit DBU. Se hvordan i videoen her.

Find alle vejledninger til KampKlar som træner eller holdleder her – og som spiller eller forælder her.