Dispenserne er blevet hængt op i omklædningsrummene hos Viking, Tejn, Nexø, Hasle, Nyker, RIK, Knudsker og Ø-piger Elite Bornholm, og her vil piger og kvinder altså fremover have adgang til hygiejneprodukter.
Ideen opstod, da nogle af øens klubledere og Line Holm Hansen fra DBU Bornholm, deltog til et Get Movin’ arrangement tilbage i marts, hvor der blandt andet var fokus på indretning af faciliteter for at skabe tryghed og bedre trivsel for piger og kvinder.

Med klubberne som omdrejningspunkt ønsker Get Movin’ at skabe ligeværd mellem kønnene i fodboldens fællesskaber og øge spilleglæden for piger og kvinder landet over. Get Movin' skal give flere piger og kvinder adgang til boldbanerne, så de kan blive en del af stærke fællesskaber og herigennem skabe personlig udvikling og øget mental sundhed.


”Vi tror på, at den her nyhed og ekstra service for pige/kvindeafdelingerne rundt i øens klubber, bliver værdsat. Det er et stærkt signal, vi sender. Og så er vi virkelig glade for, at Bornholms Papirlager var med på ideen, og gerne vil sponsorere alle dispenserne”, siger Line Holm Hansen, fra DBU Bornholm og projektleder på Get Movin’.

Tampon1 Line Hansen med RIK's piger