Rammen for DM-finalerne var loungen på Nature Energy Park, der til finaledagen var klædt i DBU's røde og hvide farver. Her dystede hold i alderskategorierne U13-U16 og U17+ om den den store pokal og titlen som Danmarksmestre i DBU eFodbold.

Spændingen var derfor intens blandt både de kvalificerede hold, og de mere end 100 fremmødte fans og ledere, der - sammen med naturligvis spillerne - fejrede scoringer og sejre højlydt. Det er trods alt ikke hver dag, at et Danmarksmesterskab er på spil!

Jyske pokalløft

Finalerne blev indledt med gruppespil, der førte videre til semifinaler og slutteligt de endelige finalebrag, der endte i rene jyske opgør.

I U13-U16 finalen krydsede Starup UIF og Fredericia KFUM controllers. Her var Starup IF stærkest, og de kunne derfor løfte DM-pokalen for andet år i træk.

I U17+-rækken stod slaget mellem Vorup FB og B52 fra Aalborg. Også her endte det med et titelforsvar, da Vorup FB viste klassen og genvandt DM-titlen.

Finaler i flotte kulisser

I sig selv tog lokalerne til årets eFodbold-finale sig flot ud, og oplevelse for de fremmødte blev yderligere krydret med et fanzone-område, hvor den kendte eSuperligamester, YouTuber og DBU eLandsholdsspiller, Lasse "Kongen" Bækkelund stod klar til snak, autografskrivning og fremvisning af sine skills på den digitale fodboldbane. Det hele blev suppleret med quizzer.

Samlet blev det således en flot afslutning på en spændende DBU eFodbold-sæson.