Lav noget hyggeligt på tværs af klubben udenfor for træningstiderne, hvor I samtidig er med til at værne om naturen og lokalmiljøet. I uge 15 inviterer Danmarks Naturfredningsforening til den årlige affaldsindsamling, og I kan være med i konkurrencen om at vinde en isvogn og gallabilletter. 

Hvad får man ud af at være med?

Ud over den åbenlyse gevinst, der ligger i, at de gør en forskel for naturen i lokalområdet, er der også andre gevinster at komme efter: 

  • Det gavner holdånden og fællesskabet i klubben at samles om en konkret og fælles opgave.
  • Klubben bidrager positivt til byen eller lokalområdet.
  • En indsamling i regi af den nationale affaldsindsamling er et oplagt afsæt for branding og positiv medieomtale.

Og så er der jo også en konkurrence!
Den forening, der indsamler mest affald, vinder en isvogn med is til 100 personer, og alle foreninger, der deltager i indsamlingen, er med i lodtrækningen om billetter til næste års sportsgallashow.  

Hvordan deltager man?

  • Opret jeres indsamling på affaldsindsamlingen.dk. Husk at registrere jer i kategorien ’Idrætsforening’.
  • Fastsæt indsamlingstidspunkt mellem den 8. og 14. april, og del budskabet med jeres medlemmer – I kan fx bruge de værktøjer og tekstforslag, som I finder hos Danmarks Naturfredningsforening og på dif.dk.
  • Saml skrald og registrer det hos Danmarks Naturfredning på ’Registrér dit affald’ senest d. 22. april for at være med i konkurrencen.
  • Glæd jer over, at I har gjort noget godt for både naturen og fællesskabet, og kryds fingre for at I er de heldige vindere af en isvogn.

Hvornår er det?

Årets affaldsindsamling afholdes i uge 15 fra den 8. til den 14. april. Det eneste, I skal gøre, er at dele budskabet om tid og sted med jeres hold og medlemmer, så de ved, hvornår de skal dukke op for at hjælpe til.

Vil I vide mere?

På affaldsindsamlingen.dk kan I finde svar på alle jeres spørgsmål, og på DIF’s hjemmeside kan I finde forslag til tekster og grafik, som I kan bruge til at få budskabet ud. Vi håber, at rigtig mange af jer vil være med til at hjælpe naturen.
God fornøjelse.

Læs mere her