Mathias Vestbjerg Pedersen Tel: / Mobil: 50587194

Trinleder

Martin Risbjerg Damsgaaard Tel: / Mobil: 41778968
Spørgsmål omkring denne række skal rettes til DBU Jylland Region 2 på mail eller på tlf: 8939 9920
Vejledende spilletid er 2 x 15 min. - såfremt kampen er jævnbyrdig og det er et ønske fra begge klubber, opfordrer vi dog til at der spilles en. 3. halvleg af 1 x 15 min.

Spilleregler 5:5
Et hold skal tage én spiller ud, så længe holdet er foran med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer foran, skal der tages yderligere en spiller ud, som tilsvarende genindsættes ved reducering af forspringet.

Hjemmehold stiller med kampleder til at vejlede kampen (døm-selv-kamp).

Hjemmeholdet er ansvarlige for registrering af kampens resultat via DBU’s Fodbold App eller via ”Mit DBU” på www.dbujylland.dk - det er resultatet efter 2. halvleg der skal indberettes, uanset om der spilles 2 eller 3 halvlege.

Der foretages ombrydning i denne række efter 1. turnerings halvdel - foreløbigt kampprogram udsendes mandag 9. september og klubberne har herefter til og med tirsdag 10. september til at ændre spilletidspunkter for hjemmekampe - det endelige kampprogram udsendes onsdag 11. september!

Presfri zone - modstanderen skal tilbage på egen banehalvdel ved målspark!