Her kan I se og downlaode en række materialer, som I kan bruge til at fortælle omverdenen om, at I er DBU Børneklub. 

Materialerne må trykkes, printes og logoet må bruges på tekstiler. Hvis man en dag ikke længere er DBU Børneklub forsvinder retten til at bruge logoerne i klubben. 

DBU Børneklub-logoer 

1 (1)
2 (1)
2
1


Facebook-grafikker

1 Spilleren I Centrum Spilleren i centrum
2 DBU Børneklub Forudsætning DBU Børneklub forudsætning 1
3 DBU Børneklub Forudsætning DBU Børneklub forudsætning 2
4 DBU Børneklub Forudsætning DBU Børneklub forudsætning 3
5 DBU Børneklub Forudsætning DBU Børneklub forudsætning 4
6 Indsæt Klublogo Indsæt jeres klublogo
7 Indsæt Klublogo Indsæt jeres klublogo
8 Vi Er En DBU Børneklub Vi er en DBU Børneklub
9 Vi Er En DBU Børneklub Vi er en DBU Børneklub

Banner til hjemmeside

Vi Er En

Billede 

1 (2)

Plakat

Børneklub Rettigheder


Tekstforslag

Til klubbens hjemmeside+

XXKlubnavnXX kan nu kalde sig DBU Børneklub

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

(XXNævn hvordan I vil indlede arbejdet som DBU Børneklub – gerne i flere forskellige punkterXX)

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i XXklubnavnXX gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte XXKontaktperson på …XX

Mail til børn/forældre+

Kære fodboldbørn og -forældre

Vi skriver til jer, fordi vi med stolthed nu kan fortælle, at vi har indgået en aftale med DBU om at blive DBU Børneklub. Det betyder, at vi nu og i fremtiden vil arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud til jer, så vi sikrer, at vi har et rigtig godt børnemiljø med masser af sunde og glade fodboldbørn.

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi både indadtil og udadtil, at vi virkelig vil børnefodbolden. Det betyder, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk. I den kommende tid vil vi blandt andet sætte fokus på:

(XXNævn hvordan I vil indlede arbejdet som DBU Børneklub – gerne i flere forskellige punkterXX)

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i XXklubnavnXX gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud til jer.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte XXKontaktperson på …XX

Opslag på sociale medier+

Kalder alle fodboldforældre! Vi er stole over nu at kunne kalde os DBU Børneklub – det er vores måde at vise på, at vi virkelig gerne vil børnefodbolden. Vi brænder for, at alle børn får de bedste oplevelser med bolden på de grønne baner.

Læs forudsætningerne for at blive DBU Børneklub på billederne herunder.

Vi glæder os til at dele mange flere fodboldoplevelser med jer og jeres børn.