FAQ

Hvordan kommer jeg til Storvorde?
Der er masser af muligheder for at komme til Nordjylland/Storvorde med offentlig transport. I afsnittet med praktiske oplysninger kan du se, hvilken transport du kan benytte alt efter hvor i landet du bor.

Vil min klub betale for mig?
I mange tilfælde kan man få sin deltagelse betalt af sin lokale klub. Alle klubber har interesse i at få dommere tilknyttet deres egen klub, og oftest kan de få refunderet dit kursusgebyr hos kommunen.

Hvordan forgår eksamen?
Eksamen foregår online, hvor du skal svare på 40 spørgsmål, som tager udgangspunkt i den teoriundervisning, du har modtaget på Dommercampen. Bagefter er der DBU Instruktører til stede, som gennemgår din besvarelse med dig.

Hvordan kommer jeg i gang med at dømme fodboldkampe?
Når du har bestået dommereksamen, er du klar til at dømme for din lokalunion. Når du er blevet registreret her, vil du stille og roligt blive sluset ud i dommergerningen. De første par gange, du er ude, får du tilknyttet en erfaren dommer som vejleder og støtte for dig.

Hvor stor løn får man som dommer?
Som dommer bliver du afregnet pr. kamp, du dømmer. I denne oversigt kan du præcist se, hvor meget du får for forskellige kampe. Udover honoraret udbetales der kørselsgodtgørelse med statens takst.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt:
Jack Hansen på jaha@dbujylland.dk eller telefon 8939 9993
Thomas Jensen på thoj1947@gmail.com eller telefon 5132 0954