DBU Træningsprogrammer

Mailtop 1200X280px Dbutraeningsprogram V2

De danske børne- og ungdomstrænere kan hente inspiration i DBU Træningsprogrammer.

Hvad er DBU Træningsprogrammer?
DBU Træningsprogrammer er en inspiration til de tusinder af danske børne- og ungdomstrænere og dermed et middel til at hjælpe dem i deres hverdag som frivillige. Træningsprogrammerne sendes ud pr. mail én gang ugentligt til alle registrerede børne- og ungdomstrænere*, som er oprettet som holdkontakt på et turneringshold i KlubOffice.

Du får hver uge to komplette sæt træningsprogrammer, beskrivelse af enkelt-øvelser med både tekst og grafik samt video af alle øvelser. Helt gratis og lige til at gå til.

*For U6- og U7-trænere på hold, som ikke er tilmeldt turnering, er der mulighed for at tilmelde sig en særlig mailliste, se nederst på denne side.

Gør det nemt for dig og godt for dine spillere
Vi sørger for afvekslende kvalitetsøvelser sammensat med blik for at komme omkring alle de vigtige elementer i en træningssession. Du får to sæt skræddersyede programmer hver uge, særligt tilpasset præcist den årgang du træner.

Du er naturligvis velkommen til at benytte de dele af programmet, du ønsker - dette skal ikke ses som et diktat af, hvordan du skal træne, blot som en hjælp til en god og tilgængelig træning.

Giv os gerne feedback
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris, ros eller konstruktive forslag til forbedringer. Send en mail på traeningsprogrammer@dbubredde.dk.

Med sportslig hilsen
DBU Bredde

 


Tilmeld særlig ikke-turneringsmailliste som U6-træner:

 


Tilmeld særlig ikke-turneringsmailliste som U7-træner:

Spørgsmål og svar

Jeg har ikke fået DBU Træningsprogrammer – hvad gør jeg?+

Hvis du ikke har modtaget DBU Træningsprogrammer i din indbakke, er det fordi du ikke er oprettet som holdkontakt på et turneringshold i KlubOffice. Du skal derfor hive fat i den ansvarlige for KlubOffice i din klub.

KlubOffice styres som regel af klubbens kasserer, kampfordeler, IT-ansvarlige eller andre med lignende betegnelser. I KlubOffice får man hurtigt et overblik over hvilke hold, der ikke har nogen kontaktpersoner. Du finder en guide til at oprette trænere som holdkontakter i KlubOffice her.

Hvis du som KlubOffice-ansvarlig har problemer med at få oprettet klubbens trænere som holdkontakter, kan du kontakte din lokalunion.

Hvem laver øvelserne?+

Træningsprogrammerne er udarbejdet og tilpasset de enkelte årgange af DBU Breddes instruktører.

Hvor tit udsendes DBU Træningsprogrammer?+

Vi sender ud ugentligt – dog ikke i ferieperioderne.

Bemærk, at U6 træningsprogrammerne kun udsendes månedligt, dog med flere øvelser tilknyttet.