Trænerlitteratur

Ungdomshaandbog Forside

Det handler også om andet end fodbold

Hvad handler materialet om?+

Denne bog giver et samlet bud på, hvordan vi skaber det rette fodboldmiljø for breddeungdomsspillere.

Bogen beskriver unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner og giver et konkret bud på, hvordan det udviklende fodboldmiljø skal indrettes i klubben. Bogen afsluttes af tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov. Den kan med fordel læses af både ungdomstræneren, ungdomsformanden, holdlederen mv.


 

Aldersrelateret Traening 2 Forside

Målrettet træning af eliteungdomsspillere

Hvad handler materialet om?+

Aldersrelateret Træning 2 henvender sig til de trænere, der arbejder med de bedste spillere i alderen 14-21 år.

Der findes mange veje til fodbold. Aldersrelateret Træning 2 tager udgangspunkt i den vej, DBU har valgt til udvikling af de største talenter - på vej mod den absolutte top.

Du finder mange interessante kapitler i bogen, bl.a.: Læring og undervisning, fysisk træning, kost, mental træning, det udviklende talentmiljø samt uddannelse og karriereplanlægning.

Bogen er bevidst ikke fyldt med øvelser. Ganske vist er der undervejs eksempler på øvelser til visse temaer, men vil du have flere øvelser henviser vi til


 

Talentmanual 2014 Forside

Talentmanual

Hvad handler materialet om?+

Manualen giver et samlet overblik over hvem, hvordan og hvad der arbejdes med i DBU's talentudvikling for de yngste spillere både på DBU's talentcentre og landshold.

Bogen indeholder beskrivelse af de primære øvelser der anvendes.


 

Omslag Fodboldpsykologi (1)

Fodboldpsykologi

Hvad handler materialet om?+

Fodboldpsykogi-bogen er skrevet til trænere, der er nysgerrig på psykologien eller nysgerrig på fodbold. Det vil være gennemgående i bogen, og de uddannelser du eventuelt støder på i DBU, at vi bruger betegnelsen ’fodboldpsykologi’. Det er fodbold og psykologi i fodbold. Så vi har lavet en faglig fagbog. En psykologisk bog til fodboldtræneren. Bogen her, er dog ikke fyldestgørende for fodboldpsykologi, men et afsæt til at blive klogere på området.

Det betyder, at vi i vores uddannelser vil dykke mere ned i de emner, der er beskrevet i bogen, og diskutere ud fra kursisternes praksis, og trænerudviklernes og fodboldpsykologernes erfaringer. Bogen vil blive anvendt sådan i undervisningen, at man læser et eller flere kapitler eller om et eller flere temaer, som giver en grundforståelse af emnet, der så bliver foldet ud på uddannelserne.


 

Taktiktavle (1)

TAKTIKMAPPE

Taktikmappe med fodboldbane og brikker samt stropper til at hænge den op i omklædningsrummet.

 


 

Journalistblok (1)

A6-blok

A6-blok med fodboldbane/ternede sider og spiral i top. God blok til notater og lige til at putte i brystlommen.

 


 

Kamp Obs (1)

KAMP-OBSERVATION

En handy A5-blok med spiral, så du nemt kan notere/bladre i dine observationer. Fortrykt med baneopmærkning m.m.

 


 

Chancebog (1)

DBU CHANCEBOG

En handy A5-blok med spiral, som du nemt kan notere/bladre i dine observationer. Fortrykt med række og kolonner til: minut, type, assist, face og noter.

 


 

Iagt.Blok (1)

IAGTTAGELSE - MÅLMAND

Få struktur på din iagttagelse af målmanden!

En A4-blok som giver dig som træner/målmandstræner mulighed for at komme hele vejen rundt, når du iagttager din egen eller modstanderens målmand.