Se U21-landsholdet træne

20220926FB K114

Du er velkommen til at kigge med, næsten hver gang U21-landsholdet træner.

Når landsholdets program ligger fast, vil du fra nedenstående skema kunne se, hvor og hvornår holdet træner.

Se U21-landsholdet træne i Danmark
24. marts 2024 kl. 11 - 12.30 i VB Parken, Hellumvej 9 7100 Vejle  

 

   

 

     

 

Det er gratis at overvære U21-landsholdets træninger.
Du kan se landsholdets mulige spilledatoer her.

OBS: Ændringer til planlagte træninger.

Træningssituationen, skader hos spillerne, vejret og banens beskaffenhed kan betyde, at U21-landstræner Steffen Højer ændrer eller helt aflyser de planlagte træninger med kort varsel.
Vi forsøger at opdatere alle ændringer til offentligt tilgængelige træninger her på siderne døgnet rundt.

Autografer:

Landsholdsspillerne plejer at være flinke til at skrive autografer. Regn og koldt vejr kan imidlertid betyde, at det er vigtigt, at spillerne kommer hurtigt i gang med træningen, og kommer hurtigt tilbage til hotellet igen efter træningen.

Hvis du gerne vil have en autograf eller to fra nogle af spillerne, kan du forsøge at sikre dig autograferne ved at kontakte spillerne, når de er på vej til eller fra træningen. Men altid udenfor gelænderet, der omkranser banen.


Ophold ved banen:

Landsholdet træner på banen, og publikum er velkommen til at tage opstilling hvor som helst udenfor afspærringen. Området indenfor er et arbejdsområde, der er forbeholdt spillerne, trænerne og øvrige personer med tilknytning til landsholdet og DBU.

Området indenfor gelænderet benyttes også før nogle træninger som "mixed zone", hvor de akkrediteringsberettigede pressefolk har mulighed for at interviewe spillerne.

Der er således ingen adgang indenfor gelænderet uden forudgående aftale med DBU.


Pas på skæve skud:

Selv en landsholdsspiller kan sparke ved siden af. Eller sende en skæv aflevering af sted. Derfor er det specielt vigtigt af hensyn til de børn, der overværer træningerne, at de opholder sig udenfor hegnet.