De skærpede restriktioner gælder for de 31 nye kommuner på listen fra fredag den 11. december 2020 kl. 16.00 og frem til og med den 3. januar 2021.

I fodboldklubben skal I være opmærksomme på følgende:

  • Der må ikke spilles fodbold indendørs, da alle indendørs fritidsfaciliteter skal lukkes.
  • Der må fortsat spilles fodbold udendørs, men kun i grupper á max 10 personer inkl. træner. Dette forsamlingsforbud gælder for alle. Undtagelsen, der gjorde, at børn og unge op til og med 21 år måtte være 50 personer forsamlet, gælder altså ikke i de berørte kommuner frem til 3/1-21.
  • Et fodboldanlæg må gerne deles op i sektioner, så flere kan træne samtidigt. Opdelingen i zoner skal være tydelig, og de forskellige træningsgrupper må ikke have noget som helst med hinanden at gøre.
  • Klubhuse med salg af mad og/eller drikke hører under restriktionerne for restaurationsbranchen. Det betyder, at de skal holdes lukket frem til 3/1, ligesom restauranterne og caféerne i de berørte kommuner. Der er dog mulighed for at sælge take-away.

 

Dermed er de kommuner, hvor der indføres skærpede restriktioner fra den 11. december 2020 kl. 16.00:

  • Alle kommuner i Region Sjælland (de resterende kommuner i regionen, som ikke allerede er omfattet af de skærpede restriktioner pr. 9. december)
  • Alle kommuner i Region Midtjylland (udover Aarhus Kommune, som allerede blev omfattet af de skærpede restriktioner fra den 9. december)
  • Aalborg Kommune
  • Fredericia Kommune
  • Vejle Kommune
  • Middelfart Kommune

 

De 38 kommuner, hvor de skærpede restriktioner trådte i kraft d. 9/12, er:

Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg og Aarhus.

 

Du kan altid finde den senest opdaterede version af Fodboldens Corona-regler ved at klikke på knappen nedenfor.

Vær opmærksom på, at Fodboldens Corona-regler er lavet ud fra de nationalt gældende corona-restriktioner, men i FAQ’en længere nede på corona-siden er de forskellige restriktioners betydning uddybet.

 

Vi afventer fortsat en melding fra Kulturministeriet om, hvordan klubber i de kommuner, hvor der er skærpede restriktioner, skal forholde sig i forhold til deres toilet- og omklædningsfaciliteter, når de træner udendørs. Så snart vi har alle afklaringer på plads, opdateres vores FAQ.